Wie zijn we

U kunt bij ons vertrouwen op een uitmuntende technische service en knowhow. Wij vernieuwen of plaatsen alle sanitaire installaties. Ook voor uw centrale verwarming op gas, dakdichtingswerken of de installatie van uw condensatieketel kan u bij ons terecht.

GSM: 0475 47 37 19
Tel.: 03 755 14 34

[email protected]


Adres: Bijlstraat 119 9120 Beveren-Waas

Contacteer ons

Dakdichtingswerken

De specialist in dakdichtingswerken

Een lek in uw dakbedekking kan grote schade aanrichten aan uw dakstructuur en uw woning. Insijpelend vocht kan verregaande gevolgen hebben, zoals vochtplekken, beschadigd pleisterwerk en moeilijk verwijderbare schimmels. Het resultaat? U staat voor grote kosten. Kosten die u eenvoudig kunt vermijden met de dakdichtingswerken van Walter Van Gassen.

Ervaring en expertise voor uw dak

Met behulp van kwaliteitsmaterialen herstellen wij uw dak. Dankzij onze jarenlange ervaring sporen we het lek snel op en herstellen we het vakkundig, of vernieuwen we uw dak. Op die manier bent u weer jaren zeker van uw dak. In zee gaan met Walter Van Gassen is vertrouwen op een doortastende service en een grondige knowhow.

Zinkwerken staande naad, voor een prachtig dak

Behalve voor duurzame dakdichtingswerken, kunt u bij ons ook terecht voor zinkwerken staande naad. Deze vorm van dakbedekking is een esthetische manier om de architectuur van uw woning stijlvol te benadrukken. Zink heeft een lange levensduur en een aangename look, met tal van mogelijkheden. Het vraagt geen onderhoud en behoudt jarenlang zijn uitstraling. Bovendien is het uitermate geschikt voor de bekleding van gebogen, rechte of complexe vormen.

Vraag uw gratis offerte aan

Bent u op zoek naar een specialist in dakdichtingswerken in Oost-Vlaanderen? Of wilt u uw nieuwbouwwoning een extra touch geven met een dakbedekking in zink (met staande naad)? Contacteer ons dan vandaag nog en ontvang een gratis offerte voor uw project!