Wie zijn we

U kunt bij ons vertrouwen op een uitmuntende technische service en knowhow. Wij vernieuwen of plaatsen alle sanitaire installaties. Ook voor uw centrale verwarming op gas of de installatie van uw condensatieketel kan u bij ons terecht.

GSM: 0475 47 37 19
Tel.: 03 755 14 34

[email protected]


Adres: Bijlstraat 119 9120 Beveren-Waas

Contacteer ons

Meester in verwarming

Goedkoper stoken

Of u nu in een appartement of een huis woont, de warmte verdwijnt via uw ramen en deuren -- en langs het dak en de vloer. Sprokkel daarom advies bij Walter Van Gassen, uw verwarmingsspecialist. Wij bekijken tot in detail welke cv-ketel voor u voordelig is en installeren meteen de geknipte verwarming. Zo krijgt u een gezellige, warme woning en gegarandeerd lage stookkosten op lange termijn! Voor de installatie van uw centrale verwarming, verwarmingssysteem en zelfs sanitair zit u bij ons goed!

Feilloze installatie

Wij installeren uw ketel en radiatoren zoals alleen eersteklas vakmannen dat kunnen. Bovendien werken wij uw verwarmingssysteem netjes weg: zo valt het niet uit de toon in uw interieur. En wist u dat wij zweren bij een zuinige, gezonde én milieuvriendelijke verwarming? Dankzij duurzame materialen en de nieuwste technieken maken wij dit voor u waar.

Prima service

Gerenommeerde merken, superieure materialen en een perfecte dienstverlening: daarom zijn wij uw vertrouwen meer dan waard. U krijgt van ons uitmuntend vakmanschap. Doe ook voor uw controle een beroep op ons, zo bent u zeker dat uw ketel conform met de wetgeving is.

Graag verwarmen zonder te verarmen? Dankzij een échte verwarmingsspecialist? Gewoon even Walter Van Gassen en zijn vakmannen bellen. Vraag nu vrijblijvend uw offerte.