Wie zijn we

U kunt bij ons vertrouwen op een uitmuntende technische service en knowhow. Wij vernieuwen of plaatsen alle sanitaire installaties. Ook voor uw centrale verwarming op gas of de installatie van uw condensatieketel kan u bij ons terecht.

GSM: 0475 47 37 19
Tel.: 03 755 14 34

[email protected]


Adres: Bijlstraat 119 9120 Beveren-Waas

Contacteer ons

Uw professionele loodgieter

Perfect geplaatst

Bent u uitgekeken op uw badkamer? Of hebt u last van een lek en zoekt u een betrouwbare loodgieter? Haal dan het team van Walter Van Gassen erbij! Voor ons heeft uw sanitair geen geheimen. Inloopdouches, afvoerbuizen, wastafels...: wij installeren ze allemaal met precisie en vakmanschap. Ook voor zonneboilers en boilers met warmtepompen klopt u best aan bij ons.

Verkwikkende ideeën

Nieuwbouw of renovatieproject? Ons team kent de knepen van het vak. Wij stropen de mouwen op en gaan aan de slag tot uw badkamer helemaal aan uw wensen voldoet. Bovendien luisteren wij graag naar uw ideeën of suggesties en integreren ze naadloos voor u. Een klassieke badkuip of een hypermoderne douche? Aan u de keuze!

Ook onderhoud

Vertrouw gerust uw onderhoud toe aan ons, want wij beschermen uw sanitair tegen de gevolgen van kalkaanslag. Denk maar aan lekkende kranen, verstopte sproeikoppen of de kortere levensduur – én het grotere stroomverbruik – van uw wasmachine. Wij plaatsen met plezier een krachtige waterontharder. Reken daarbij op een onberispelijke installatie voor een zachte prijs. Kortom: wij werken écht in uw voordeel.


Zoekt u een ervaren loodgieter die u géén koude douche bezorgt? Dan bent u bij Walter Van Gassen aan het juiste adres.

Vraag nu vrijblijvend uw gratis offerte.